dobrý den , stačí do jedneho radu 5 kusov, a ked chcete dvojrad tak je potrebných až 8 kusov.
diskusia
Vážený návštevník, tu máte priestor na vaše otázky na všetko okolo stromčekov.
Vy sa pýtate , My odpovedáme!!!
Dátum: 24.03.2012
Titulok: Re:brest
Dátum: 31.03.2012
Titulok: Re:brest
dobrý deň, z vlastnej skúsenosti Vám viem poradiť že odstup 20 cm je pri výsadbe ideálny, tzn. na 1 m postačuje 5 (4) sadeníc v tomto prípade živý plot bude mať šírku do 30 cm (pri vhodnom tvarovaní). V prípade ak potrebujete oddeliť priestor širším plotom al. hustejším vysadte dvojrad so striedaním sadeníc, kedy budete potrebovať 9 (8) sadeníc
Dátum: 24.03.2012
Titulok: Re:Brečtan
Dobrý den
momentalne nemám ale chystam sa dať do ponuky okrasne druhy
Dátum: 04.03.2012
Titulok: Tuja smaragdova
Dobry den.Prosim Vas o radu.Ako daleko mam od seba sadit tuje smaragdove,ked z nich chcem mat zivy plot?
Dátum: 05.03.2012
Titulok: Re:Tuja smaragdova
Dobrý deň
ak chcete pekný hustý tak sa zahustuje na 50-70 cm
hustejšie sadiť je zbytočne, ony sa pekne spoja.
Dátum: 19.02.2012
Titulok: Včelárska drevina?
Dobrý deň,chcem sa spýtať ,či je u Vás dostať zakúpiť "Sofora japonská a čo by stál 1 ks? Ďakujem.
Dátum: 19.02.2012
Titulok: Re:Včelárska drevina?
Dobrý den
Viem ju zabezpečiť, pošlite mi prosím pohladavku do mailu s parametrami a zistím Vám cenu.
Dátum: 17.02.2012
Titulok: RRD
Dobry den, Ake RRD by ste doporucil pestovat v tejto lokalite https://mapa.zoznam.sk/?search=krupina , ja by som chcel Brezu a Brest, dakujem za odpoved
Dátum: 17.02.2012
Titulok: Re:RRD
Dobrý den, ak je terén svahovitý a suchší tak určiete nie vrbu a topol ale agát, brest a i brezu. tieto dreviny by vedeli dobré narast a vytvoriť kvalitný energetický porast.