diskusia

Vážený návštevník, tu máte priestor na vaše otázky na všetko okolo stromčekov.

Vy sa pýtate , My odpovedáme!!!

Dátum: 24.03.2012

Vložil: Lovász

Titulok: Re:brest

dobrý den , stačí do jedneho radu 5 kusov, a ked chcete dvojrad tak je potrebných až 8 kusov.

Dátum: 31.03.2012

Vložil: paposnv

Titulok: Re:brest

dobrý deň, z vlastnej skúsenosti Vám viem poradiť že odstup 20 cm je pri výsadbe ideálny, tzn. na 1 m postačuje 5 (4) sadeníc v tomto prípade živý plot bude mať šírku do 30 cm (pri vhodnom tvarovaní). V prípade ak potrebujete oddeliť priestor širším plotom al. hustejším vysadte dvojrad so striedaním sadeníc, kedy budete potrebovať 9 (8) sadeníc

Dátum: 22.03.2012

Vložil: Richard

Titulok: Brečtan

Dobrý deň. Predávate brečtan?

Dátum: 24.03.2012

Titulok: Re:Brečtan

Dobrý den
momentalne nemám ale chystam sa dať do ponuky okrasne druhy

Dátum: 04.03.2012

Vložil: Simona

Titulok: Tuja smaragdova

Dobry den.Prosim Vas o radu.Ako daleko mam od seba sadit tuje smaragdove,ked z nich chcem mat zivy plot?

Dátum: 05.03.2012

Titulok: Re:Tuja smaragdova

Dobrý deň
ak chcete pekný hustý tak sa zahustuje na 50-70 cm
hustejšie sadiť je zbytočne, ony sa pekne spoja.

Dátum: 19.02.2012

Vložil: Jozef

Titulok: Včelárska drevina?

Dobrý deň,chcem sa spýtať ,či je u Vás dostať zakúpiť "Sofora japonská a čo by stál 1 ks? Ďakujem.

Dátum: 19.02.2012

Titulok: Re:Včelárska drevina?

Dobrý den
Viem ju zabezpečiť, pošlite mi prosím pohladavku do mailu s parametrami a zistím Vám cenu.

Dátum: 17.02.2012

Vložil: Stano

Titulok: RRD

Dobry den, Ake RRD by ste doporucil pestovat v tejto lokalite https://mapa.zoznam.sk/?search=krupina , ja by som chcel Brezu a Brest, dakujem za odpoved

Dátum: 17.02.2012

Titulok: Re:RRD

Dobrý den, ak je terén svahovitý a suchší tak určiete nie vrbu a topol ale agát, brest a i brezu. tieto dreviny by vedeli dobré narast a vytvoriť kvalitný energetický porast.

<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>

Pridať nový príspevok