Dobrý deň prajem, chcel by som sa spýtať kedy je najidealnejšie strihať brest turkestanský ?? ďakujem za odpoveď
diskusia
Vážený návštevník, tu máte priestor na vaše otázky na všetko okolo stromčekov.
Vy sa pýtate , My odpovedáme!!!
Dátum: 20.09.2012
Titulok: Re:kedy strihať brest turkestanský ?
Dobrý den
strihať ho mozte hocikedy, nemá problem so strihom.
Dátum: 29.08.2012
Titulok: Aké ihličnany alebo stále zelené kríky na terasu v obytnom dome?
Máme veľkoobjemové kontajnery (cca 100x50x50cm). Mali sme v nich 3 roky buxus (3ks na kontajner). V súčasnosti vädnú/vysyschajú, zrejme pre koreňové systémy, ktoré sú už prerastené a nemajú dosť priestoru/zeminy. Poraďte prosím, čo by sa do takýchto na slnečnom mieste umiestnených kontajnerov na terase hodilo, aby to bolo zelené v lete i v zime. Ďakujem.
Dátum: 22.07.2012
Titulok: vtáči zob
Dobrý deň, chcela by som zasadiť 25 m živý plot, mal by byť stálo zelený a mohol by aj rýchlejšie rásť. Môžete mi prosím poradiť či sa mi hodí vtáči zob? ak áno, tak koľko sadeníc potrebujem na bežný meter? ďakujem za odpoveď
Dátum: 30.07.2012
Titulok: Re:vtáči zob
dobrý den
vtáčí zob je ideálny ale da sa použiť aj vavrínovec.
vtačí zob možte vysadit do metra v počte 4-5 kusov
s pozd
Lovász
Dátum: 24.06.2012
Titulok: platan
Dobrý deň.Veľmi sa mi páči platan. Máme slnečnú záhradu a dosť vysoko spodnú vodu. Je platan vhodný.Ako ďaleko od suseda by sme ho mali vysadiť.Ak nieje vhodný platan ,čo netradičné by ste mi odporučil. Mohla by som vedieť cenu a veľkosť stromčeka ,ktorý by bolo možné dodať. Ďakujem
Dátum: 30.06.2012
Titulok: Re:platan
dobrý den
platan je velmi pekný strom a vrelo ho odporúčam aj na vaše stanovisko. vacsinou mam cca 50cm vysoke za 1€ ale mávam aj vyššie okolo 1,5m za 2€
Dátum: 17.06.2012
Titulok: cennik thuji,ihličnanov
dobry den prajem,chcel by som vas poprosit o zaslanie aktualneho cennika thuji a ihličnanov ktore predavate.vopred dakujem
Dátum: 30.06.2012
Titulok: Re:cennik thuji,ihličnanov
dobrý den
az kým nezavesím aktuálne jesennú ponuku, dovtedy je ponuke to čo je na stránke www.brest.sk
Dátum: 28.05.2012
Titulok: Husty živý plot do hrúbky 40 cm maximálne
Dobrý deň , Mohli by ste mi odporučiť , hustý , stále zelený , pichľavý ,živý plot ktorý rastie do výšky 3 m a do šírky najviac 40 cm, v nadmorskej výške 250 m terén svahovitý južný celo slnečný, ílovito kamenistý, ročný priemer zrážkového úhrnu pre danú lokalitu 694 , priemerná celoročná teplota 7 st. , oblasť Modrý Kameň ako ochrana pred dvojnohými predátormi :-) . Ďalšia otázka na Vás , menší živý plot , ktorý by tvoril kaskádové terasy aby sa mi neposúvala zemina zo svahu a mohol som medzi nimi pestovať zeleninu a ovocne stromy. Za porozumenie Vám Vopred ďakujem.